Postbus 36330
Door: Floor
Blijf op de hoogte en volg Floor
13 November 2006 | Oeganda, Kampala
Boven aan de trap een hele grote stoffige archiefruimte met een grote houten tafel met een meneer die je alles kan vertellen. Kwestie van een formulier invullen en drie pasfoto’s inleveren als je samen een bus wilt delen. Niet zomaar pasfoto’s, maar pasfoto’s waar je samen op staat! Te maken in het fotohokje voor het postkantoor, want dat soort pasfoto’s hebben we niet zomaar bij ons natuurlijk. Bij dat specifieke fotohokje treffen we de eerste onaardige Ugandees sinds aankomst, die ons doorverwijst naar zijn collega om de hoek, ook niet al te vriendelijk, die ons doorverwijst naar de meneer waar we net vandaan komen. We blijven maar bij optie twee en duiken samen het minihokje in, met een stel geweldige foto’s als resultaat.
Nu alleen nog een handtekening van een referentie op het formulier vervalsen, en klaar is Kees:
Floor Verbeek
P.O. Box 36330
Kampala
Uganda
Dus vanaf nu weet je waar je leuke post en pakketjes met drop naartoe kunt sturen :-)
Ik wacht in spanning af…
13 November 2006 - 14:54
Sonia:
That's a short and to the point address. Very efficient! :-)